søndag den 20. januar 2013

På besøg hos onkel Jacob i London

London er normalt snefri men lige netop i denne weekend skal det sne... Kun hyggeligt;) vi besøger onkel Jacob og storhygger os med skrigende piger..... Hvilket til tider kommer bag på Jacob;))))



















onsdag den 16. januar 2013

Krea med perler;)

Vi perler i weekenderne og det er hyggeligt....;)
Måtte dog forleden smide ca. 30 perler ud da Isolde havde haft hver og en i munden så de var gumlet lidt i udu.....









torsdag den 10. januar 2013

mandag den 7. januar 2013

Boligliv- Januar 2013

Efter en helt fantastisk tur til Thailand er vi retur i Dk igen. 3 uger går meget hurtigt, specielt når man er sammen med dem man holder af:)

Vi har været på stranden, badet i poolerne, redet på elefanter, givet aber mad, set slanger, besøgt forskellige Bounty øer, vi ikke havde lyst til at forlade igen....
Været på diverse markeder hvor jeg har invisteret i diverse plastik ting..... som nu har fået deres helt specielle plads i lejligheden.

Da vi kom hjem lå Boligliv og ventede på mig. Jeg har nemlig haft besøg af Mette Helena Rasmussen og Tia Borgsmidt som har lavet den fineste reportage af vores lejlighed, er meget tilfreds og synes det er nogle fede billeder der er kommet ud af det;)


Her sprudler ideerne

Her sprudler ideerne

28. dec NYHEDER | En gammel herskabslejlighed med stuk og høje paneler kræver ikke altid blankpolerede antikviteter for at komme til sin ret. Camilla Zehngraff har indrettet med moderne møbler og masser af farver, fantasi og sjove utraditionelle ideer.
Kom med indenfor hos Camilla Zehngraff